Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Проверките на КЗП в зимните курорти ще продължат поне месец и половина

Димитыр МаргаритовДимитыр Маргаритов

От няколко дни Комисията за защита на потребителите има по-засилено присъствие в зимните курорти, защото сезонът е в разгара си, обясни председателят Димитър Маргаритов в "Денят започва". В момента в Банско има 8 екипа, в Боровец - 6, в Пампорово - 5.

Поне месец и половината Комисията ще прави проверки по зимните курорти, за да установява дали всичко е наред превантивно. Драстични нарушения за момента не са констатирани. Има несъответствия отново на категорията звезди с предлаганите услуги. Те не са много на брой и за момента няма оплаквания от потребители. По-важното е да има едно присъствие и да има възможност за сътрудничество с другите институции, каза още Димитър Маргаритов.

Той призова и хората да подават сигнали, когато има нещо нередно на националния телефон на потребителя - 0700 111 22, разбира се и чрез мобилното приложение "Аз, клиентът". Нашите екипи са там, ние сме готови да проверяваме както туристическите, така и търговските обекти, каза Маргаритов.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.