Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Вицепремиерът Валери Симеонов е сезирал прокуратурата за действия на Ангелкова

Валерий СимеоновВалерий Симеонов

Напрежението между вицепремиера Валери Симеонов и министъра на туризма Николина Ангелкова е ескалирало още. Това се разбра от участието на Симеонов в сутрешния блок на БНТ след като съобщи, че е сезирал прокуратурата за действията на Ангелкова.

Причина за това бил нейният подпис, който стои под категоризирани обекти по Черноморието, които според Симеонов са незаконни. Той уточни все пак, че може би неправилно в случая казва нейното име, защото става дума за цяло министерство със стотина служители.

Въпреки това определи идеята на Ангелкова да разделя курортите на шумни и тихи зони като "глупотевини".

Това са глупотевините на министър Ангелкова, която се опитва да спаси всички нарушители по нелеп начин. Обясни, че такова деление може да има при проектирането на курортите, но не може да бъде работещо след като те вече са изградени. Неговата правота се доказвала и от негативната реакция на туристическите организации, които се противопоставят, а и ставало дума да опити "пак за уреждане на наши хора"./ Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.