Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Фондация „Америка за България“ дава 150 000 лв. за 10 проекта за туризма в Северозапада

Фондация „Америка за България“ дава 150 000 лв. за 10 проекта за туризма в Северозападаснимка: 24chasa.bg

Фондация „Америка за България“ обяви, че ще финансира 10 проекта на обща стойност 150 000 лв. за развитие на туризма в Северозападна България. Те ще се реализират в областите Видин, Враца и Монтана.

„Водещо за нас при оценяването бе проектите да подпомагат развитието на местните икономики, създавайки конкурентни и иновативни туристически услуги, продукти и преживявания, които са добавената стойност на едно пътуване и го правят незабравимо. За нас Северозападна България е място с потенциал, заслужаващо развитие, и вярваме, че одобрените проекти ще предоставят едно атрактивно и различно преживяване на посетителите на региона,” поясни за конкурса Юлиана Дечева, ръководител на програмата във Фондацията.

От „Америка за България“ допълниха, че подкрепата е част от пилотната им програма „Развитие на туризма в Северозападна България“, която беше обявена на 16 юни и по която постъпиха 145 кандидатури. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.