Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

ВСУ „Черноризец Храбър“ открива академичната 2019/2020 година с най-високата акредитационна оценка от създаването си

ВСУ „Черноризец Храбър“ открива академичната 2019/2020 година с най-високата акредитационна оценка от създаването си

Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ ще открие академичната 2019/2020 година на 1 октомври (вторник) 2019 г. от 10:00 ч. в Източния парк на университета.

На тържеството са поканени студенти и преподаватели, бивши възпитаници, партньори, гости и приятели на Варненския свободен университет.

По традиция първият учебен ден ще започне с тържествен водосвет - за здраве, успех и просперитет, отслужен от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан.

ВСУ „Черноризец Храбър“ посреща новата академична година с оценка от 9,21 (по десетобалната система) от Националната агенция за оценяване и акредитация към Министерския съвет на Република България, която отрежда на университета водещо място сред висшите училища в страната и първо място сред частните университети в България.

По време на тържествената церемония ще бъдат представени стипендиантите по програмата на университета „Аз ще уча и ще успея в България”, която за 11 поредна година след конкурс, предоставя възможност на 20 студенти да получат едногодишна стипендия за обучение в избраната от тях специалност.

Ще бъдат отличени и първокурсниците, приети в университета с най-висок бал. Студентите ще се запознаят с възможностите за стажове и мобилности по програмата "Еразъм+".

За празничното настроение ще се погрижи Академичният танцов театър на Варненския свободен университет.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.