Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Заместник-министър Деница Николова участва в българо-узбекски бизнес форум

Заместник-министър Деница Николова участва в българо-узбекски бизнес форум

Българските институции полагат усилия за активизиране на двустранните контакти, особено в областта на търговията, където е общо мнението ни, че разминаването между възможностите за сътрудничество и настоящото положение е значително. Узбекистан е важен партньор за България и съм убедена, че нашите страни имат сериозен неизползван ресурс за задълбочаване на двустранните търговски и икономически отношения, който предстои да се реализира. Това каза заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова при участието си в провеждащия се в София днес българо-узбекски бизнес форум.

Пред участниците в него тя подчерта, че правителството полага системни усилия за подобряване на бизнес климата в страната и за осигуряване на стабилност, прозрачност и благоприятни възможности за инвестиции.

Българското правителство съдейства с всички законови средства на всеки инвеститор, който заяви готовност да реализира свои проекти в нашата страна.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.