Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Интерфакс: "Газпром" разформирова подразделението за управление на проекта "Южен поток"

Интерфакс: "Газпром" разформирова подразделението за управление на проекта "Южен поток"снимка: interfax.ru/

Компанията „Газпром“ разформирова департамент 337 (който по-рано се наричаше „департамент по управление на проекти“), заявиха няколко източника от отрасъла, предава Интерфакс.

Департаментът, непосредствено подчинен на председателя на борда на „Газпром“, беше създаден през 2009 г. На него бяха възлагани задачите, свързани с реализацията на проекта „Южен поток“ на територията на Русия, Европа и в частта за строителство на морския участък.

За времето на съществуването на департамента, неговото ръководство редовно се отчиташе за етапите на реализация на проекта: преговори и споразумения с европейските партньори, работата по получаване на съгласие за строеж, създаване на съвместни предприятия в страните от Европа за строежа на сухопътните участъци и др. / Фокус

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.