Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Руснаци с интерес към туризма в Батак

Руснаци с интерес към туризма в Батакснимка: 24chasa.bg

Официални представители на руския град Георгиевск са проявили интерес за инвестиции в областта на туризма в Батак, съобщи за "24часа" кметът на общината Петър Паунов. В родопския град са кметът на Георгиевск Владимир Крутников и заместничката му Юлия Логинова.

По време на визитата те са били впечатлени от природните даденостти на района и възможностите за инвестиции в зимния и летния туристически сезони. Кметът на Батак е акцентирал върху възстановяването на запуснатата от няколко години ски-писта в курорта Цигов чарк с изграждането на лифт, осигуряването на оръдия за сняг и останалите необходими съоръжения.

По време на разговорите кметът на Георгиевск е подчертал, че управляваната от него община, която няколко десетки пъти по-голяма от Батак, е утвърден промишлен район и признат център за балнео и кално лечение с възможности за инвестиции в други области. / 24chasa.bg

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники