Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Герджиков: Ще има великденски надбавки за пенсионерите с пенсии под 314 лв.

Огнян Герджиковснимка: bgnes.comОгнян Герджиков

Ще има великденски надбавки за пенсионерите с пенсии под 314 лв. Това съобщи служебният министър-председател Огнян Герджиков, който обобщи резултатите от работата на служебното правителство за месеца от назначаването му, предаде репортер на БГНЕС.

„През 2001 г., когато прекрачих в голямата политика един журналист ме зашлеви с фразата, че добрата новина не е новина. От тогава минаха 16 години и ми се струва, че вече не е съвсем така и, че има не малко медии, които обръщат внимание и на добрите новини”, убеден е Герджиков.

„Измина един месец от встъпването на служебния кабинет в длъжност и реших, че е редно да направим много кратък преглед на добрите неща, които сме направили за този период”, посочи служебният премиер.

„Едно от добрите неща, което не е само наша заслуга, а и на предния кабинет е, че първите два месеца финансовите резултати са много добри, по-добри от 2016 г. Това даде основание след разчета на финансовото министерство да установи, че можем да дадем великденски надбавки за пенсионерите с пенсии под 314 лв., което ще коства около 51 млн. лв.”, обясни още Огнян Герджиков.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.