Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Грег Хандс ще обсъди търговията с българския бизнес и министри

Грег Хандс ще обсъди търговията с българския бизнес и министриснимка: bgnes.com

Британският министър на търговията Грег Хандс, който е на посещение в България, ще обсъди възможностите за разширяването на двустранната търговия между Обединеното кралство и нашата страна, предаде репортер на БГНЕС.

„По време на моето посещение днес в България ще обсъдя търговски въпроси с българските министри и представителите на българския и британския бизнес“, заяви високопоставеният политик и добави, че от 1988 г. до днес между двете страни е отбелязан голям икономически напредък.

Очаква се Хандс да се срещне с представителите на бизнеса от двете страни в резиденцията на посланика на Нейно Величество в София. Разговорите ще бъдат закрити за журналисти.

Тази седмица отбеляза сериозно раздвижване в контактите между София и Лондон, които иначе са доста редки. Българският премиер Бойко Борисов пристигна в Лондон, където беше приет от премиера Тереза Мей. По време на разговорите той изрази надежда, че Великобритания ще остане наш стратегически партньор, а също така засегна темата за българите на Острова.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
Последно променена вЧетвъртък, 14 Декември 2017 13:11
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.