Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

"Волво" започна да строи сервизен център за камиони край Пловдив

"Волво" започна да строи сервизен център за камиони край Пловдив

С инвестиция от 3 млн. лева "Волво груп България" започва изграждането на собствен сервизен център до Пловдив, който се очаква да заработи през 2019 г., съобщиха от компанията.

Теренът от 23 декара се намира в непосредствена близост до магистрала "Тракия" (между 119 и 121 км, до село Бенковски, община Марица).

В центъра ще се извършва обслужване и продажба на товарни автомобили от марките Volvo и Renault. В него ще има три проходни канала и три диагностични стенда. Капацитетът на обслужване ще бъде 4560 камиона годишно. Ще разполага с екип от 15 специалисти и мобилна група. Складовата база ще разполага с резервни части и ще осигурява доставка в рамките на 24 часа.

Пловдив е избран, защото там работят най-бързо развиващите се транспортни компании, коментира управляващият директор на "Волво груп България" Карин Йохансон.

Компанията има три сервиза - във Варна, София и в Бургас. Тази есен предстои и откриването на сервизна база във Велико Търново. С това общата инвестиция за развитието на сервизната мрежа у нас ще надхвърли 12 млн. лв.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
Последно променена вВторник, 26 Юни 2018 12:02
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.