Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Заместник-министър Русинова се срещна с министъра на труда на Армения Мане Тандилян

Заместник-министър Русинова се срещна с министъра на труда на Армения Мане Тандилян

Заместник-министър Зорница Русинова се срещна с срещна с министъра на труда и социалните въпроси на Армения Мане Тандилян. Разговорът се състоя в рамките на международната конференция за политиките за закрила на детето и подкрепа на семействата в арменската столица Ереван.

По време на разговора бяха обсъдени възможностите за задълбочаване на сътрудничество между България и Армения в областта на заетостта и социалната политика. Обсъдени бяха и процедурите по приложението на Спогодбата за трудова миграция между двете държави. Наетите по документа работници ще имат същите трудови права и задължения и защита на работното място, които са в сила за местните работници.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
Последно променена вПетък, 07 Септември 2018 12:19
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.