Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Посещение на Валдис Домбровскис в България

Посещение на Валдис Домбровскис в България

На 28 и 29 януари Валдис Домбровскис, заместник–председател на Европейската комисия, отговарящ по въпросите на еврото и социалния диалог, финансовата стабилност, финансовите услуги и съюза на капиталовите пазари, ще бъде на официално посещение в България, съобщава представителството на Европейската комисия в България.

В София заместник-председателят Домбровскис ще проведе редица срещи: с министъра на финансите Владислав Горанов, с управителя на БНБ Димитър Радев, с членове на парламентарни комисии в Народното събрание.

На 28 януари (понеделник) от 14:30ч. в Дома на Европа Валдис Домбровскис ще проведе диалог с граждани на тема "България по пътя към еврото". В дискусията ще се включат също министърът на финансите Владислав Горанов, българският евродепутат Ева Майдел и Иван Шрамко, бивш гуверньор на Словашката национална банка.

На 29 януари (вторник) заместник-председателят Домбровскис ще бъде специален участник в 13-тата годишна среща на бизнеса с правителството, където ще говори за пътя на България към еврозоната с фокус върху бизнеса.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.