Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

"Bones" на "Еquinox" е българската песен за Евровизия 2018

"Bones" на "Еquinox" е българската песен за Евровизия 2018

"Еquinox" се казва групата, която ще представи България на конкурса Евровизия 2018. Тя беше специално създадена за конкурса и за специалния проект, който ще бъде изпълнен в Лисабон през май. Жана Бергендорф, Владо Михайлов от група "Сленг", Георги Симеонов - Джей Джей, един от финалистите на "Америка търси талант" Джони Мануел и Трей Кембъл са изпълнителите на песента ни за Евровизия. Автор е Борислав Миланов.

В 63-о издание на форума ще се включат представители на 42 държави в португалската столица Лисабон. Предварително изтегленият жребий отреди на България място в първия полуфинал, който ще се излъчи на 8 май от 22:00 часа българско време. В него нашата песен ще бъде една от 19-те, които ще се борят за общо десет квоти за големия финал на 12 май. / БНТ

Поделиться:

Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.