Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

През лятото транзитният трафик ще бъде изведен от Поморие

През лятото транзитният трафик ще бъде изведен от Поморие

На обходния път на Поморие се работи изключително мобилизирано, спазвайки всички мерки за борба с COVID-19, за да може движението по близо 6-километровото трасе да се пусне през лятото. Това докладваха строителите на обекта при инспекцията на председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски.

Ще се изградят и допълнително два селскостапански подлеза, с които ще се улесни достъпът на земеделските стопани до нивите им. В момента на обекта се извършват насипи, реконструкция на водопроводи, колекторна система, довършителни работи по водостоците, а на кръгово кръстовище за с. Каменар при 218-ти км предстоят асфалтови работи.

Строителсвото на обходния път на Поморие, което започна в средата на месец май миналата година, е последният етап от модернизацията на пътя Бургас - Слънчев бряг. С построяването му транзитното движение ще се изнесе извън града, ще се повиши безопасността на движението и ще се намали замърсяването на въздуха.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники