Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

На 6 септември община Поморие става част от инициативата на Министерството на туризма „Денят за вас“

На 6 септември община Поморие става част от инициативата на Министерството на туризма „Денят за вас“

Община Поморие се включва в инициативата на Министерството на туризма „Денят за вас“ на 6 септември. Емблематични туристически обекти ще са с вход свободен този петък, като част от честванията по повод Съединението на България.

Всички туристи и граждани на общината ще могат да разгледат безплатно Музея на солта, Историческия музей и Античната куполна гробница, която датира от ІІ - ІІІ в. сл. Хр. и е единствена по рода си на Балканския полуостров.

Гостите на общината и региона могат да посетят и манастира „Свети Вмчк. Георги Победоносец“, както и храм „Преображение Господне“, който е на повече от 250 години, като е най-дълго действащият храм на Българското Черноморие.

Предстои на 21 септември обектите към Историческия музей в Балчик също да бъдат с вход свободен.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.