Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Посланик Гьокче: Няма да има проблеми с пътуванията на българи в Турция

Сулейман Гекчеснимка: bnr.bgСулейман Гекче

Посланикът на Република Турция у нас Сюлейман Гьокче заяви, че няма да има проблеми с пътуванията на български граждани, дори при въвеждане на извънредно положение в югоизточната ни съседка.

Гьокче бе категоричен, че извънредното положение, което трябва да бъде одобрено от парламента в Анкара преди да влезе в сила, няма да се отрази нито на туризма, нито на двустранните търговски отношения. Според него този ход на властите в Анкара е административна мярка, която ще засегне турската държавна администрация, докато се събират доказателства срещу участниците в опита за преврат.

Турският посланик увери, че правата и свободите на гражданите в Турция ще бъдат спазвани и припомни, че страната му е сред основателите на Съвета на Европа. / БНР

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.