Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Корнелия Нинова: Нямам намерение да обяснявам, че изборът на ген. Радев за президент не е поставен в зависимост нито от Изток, нито от Запад

Корнелия НиноваКорнелия Нинова

Нямам никакво намерение за 128-ми път да обяснявам, че номинацията и избора на ген. Радев не е бил поставен в зависимост нито от Изток, нито от Запад. Това каза от парламентарната трибуна лидерът на „БСП лява България“ Корнелия Нинова по повод изказване на Лютви Местан, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Това е номинация на БСП и го е избрал българският народ. Няма да коментирам изказвания, слухове или внушения на какъвто и да е генерал нито от Изток, нито от Запад, нито руски, нито НАТО-вски, нито друг“, заяви тя.

„Това е български избор, генерал Радев е българският генерал и вече български президент. Той е избран от народа, уважавайте избора на народа“, подчерта лидерът на БСП. „Що се отнася до приоритетите на БСП - те са ясни и непроменени от времето, когато БСП вкара България в ЕС до ден днешен и в бъдеще“, обясни Корнелия Нинова.

„Нашите приоритети са европейското бъдеще на България, но те не се връзват с вашите - териториалните, емоционални и сърдечни претенции на Ердоган към български територии, които отстоявате като политика в българския парламент“, каза още тя.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники