Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Борисов открива нова клиника по неврохирургия

Борисов открива нова клиника по неврохирургия

Над 5 млн. лв. са вложени в спешния болничен комплекс и основния ремонт на новите две отделения. Оборудвани са с последен модел техника, за да могат лекарите да прилагат нови методи при мозъчни операции. Благодарих на патриарх Неофит за отслужената литургия. Пожелавам крепко здраве на пациентите и на докторите, които се грижат за тях, каза Бойко Борисов на откриването на Клиника по неврохирургия с център за лечение на мозъчно-съдови болести и Клиника по урология към УМБАЛ „Св. Анна”

Премиерът Бойко Борисов благодари на министъра на здравеопазването Петър Москов, на директора на столичната болница „Св. Ана” Славчо Близнаков и неговия екип за активната им работа в името на пациентите.

При откриването днес на реновираните клиники той посочи: „От спешното отделение до края всичко сме го направили ние с тези хора. Така че като дойде един пациент… да излезе от тук здрав и без травматичните увреждания, които носят тези сложни операции. Това е най-доброто и удоволетворение, и оценка”, предаде правителствения пресцентър.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.