Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Официални лица от България и Китай изразиха увереност в задълбочаването на двустранното военно сътрудничество

Официални лица от България и Китай изразиха увереност в задълбочаването на двустранното военно сътрудничество

Китайски и български официални представители изразиха увереност, че двустранното военно сътрудничество между Пекин и София ще се задълбочи, предава China.org.ch.

Старшият полковник Лиу Уейдонг, китайски военен аташе в България, заяви, че е уверен в постигането на по-плодотворни резултати в сътрудничеството между армиите на Китай и България с общите усилия на двете страни.

Българският заместник-министър на отбраната Анатолий Величков също изрази готовността си да засили сътрудничеството, заявявайки, че Министерство на отбраната в София ще подкрепи такова сътрудничество.

Съответните коментари бяха направени в рамките на събитие, посветено на 90-годишнината от създаването на Народната освободителна армия на Китай, проведено в сряда вечер в българската столица. На него присъства и заместник-министърът на вътрешните работи на България Милко Бернер. / Фокус

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.