Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Според Борисов посредници източват оръжейните дружества

Според Борисов посредници източват оръжейните дружестваснимка: dnevnik.bg

На входа и на изхода на държавните предприятия от военнопромишления комплекс стоят частни посредници, които буквално ги източват. Такава теза развива по време на днешното заседание на правителството премиерът Бойко Борисов, се вижда от оповестената стенограма. Така той обяснява решението на кабинета да премахне посредниците между дружествата и износителите на спецпродукцията.

На заседанието на кабинета премиерът допълва, че въпросните посредници били с по няколко работници, част от които проформа назначени, за да "създават фон", че имат служители.

"Предприятията работят, а приходите не отиват в тях, след това и в бюджета като дивиденти, и самите предприятия да се рефинансират, да се модернизират, иновации да се прилагат, а се акумулират огромни печалби, без да се влага труд, само с посредничество", обобщава картината премиерът. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.