Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

От следващата година държавата няма да отпуска социални помощи на хора в трудоспособна възраст, които не работят

Султанка ПетроваСултанка Петрова

От следващата година хората в трудоспособна възраст, които не работят няма да получават социални помощи. Това каза в Ловеч заместник-министърът на труда и социалната политика Султанка Петрова.

По думите й без социални помощи ще останат и семействата, които не пускат децата си на училище. Султанка Петрова допълни, че акцент в дейността на Министерството на труда и социалната политика следващата година ще е отговорността към възрастните хора.

"Тъй като България е най-бързо застаряващата страна не само в ЕС, но тя е на второ място в света. Затова и правителството насочва огромно внимание към застаряващото население.", каза още Петрова. / БТА

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.