Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Валери Симеонов: Очаквам сериозна подкрепа от депутатите за пушенето в заведенията

Валери Симеонов: Очаквам сериозна подкрепа от депутатите за пушенето в заведениятаснимка: bgnes.com

Промените в законопроекта за здравето, които връщат възможността за пушене в обособени помещения в заведенията за хранене и развлечения ще бъдат внесени в Народното събрание. Това каза вицепремиерът Валери Симеонов след заседание на съвета за тристранно сътрудничество, предаде репортер на БГНЕС. Това се случва, след като вчера премиерът Бойко Борисов каза, че ГЕРБ няма да подкрепи предложението на вицепремиера Симеонов пушенето в заведенията да бъде върнато в ограничен мащаб.

„Очаквам сериозна парламентарна подкрепа, тъй като внесеният законопроект отговаря на очакванията на обществото. И би въвел хармония и справедливост при спазването и прилагането на закона, а не лицемерие и двуличие, както е сега. Очаквам подкрепа от хора със съвест да гласуват в подкрепа на този законопроект, тъй като той е полезен не само за туристическия бранш, а и за непушачи като мен“, коментира Симеонов.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники