Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Започна новата сесия на Народното събрание

Започна новата сесия на Народното събраниеснимка: dariknews.bg

По традиция първото заседание от новата сесия на Народното събрание беше открито с химните на България и на ЕС.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пожела на народните представители наситена и резултатна парламентарна дейност, която да е част от усилията за осигуряване на просперитет на страната и нейните граждани. Нека си пожелаем годината да бъде ползотворна и успешна, нека всички наши усилия и действия бъдат градивни и конструктивни, посочи тя.

Караянчева каза, че тази година предстоят европейски и местни избори и това предполага политическо говорене и партийно противопоставяне. Но от нас зависи да превърнем вота не в повод за очернявне на опонента, а в оспорвано спортсменско състезание с ясни и силни политически послания, каза тя.

Караянчева отбеляза, че тази година ще се честват и 140 години от учредителното Народно събрание и приемането на Търновската конституция. / БНТ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.


Защитен код
Обнови