Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Започна новата сесия на Народното събрание

Започна новата сесия на Народното събраниеснимка: dariknews.bg

По традиция първото заседание от новата сесия на Народното събрание беше открито с химните на България и на ЕС.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пожела на народните представители наситена и резултатна парламентарна дейност, която да е част от усилията за осигуряване на просперитет на страната и нейните граждани. Нека си пожелаем годината да бъде ползотворна и успешна, нека всички наши усилия и действия бъдат градивни и конструктивни, посочи тя.

Караянчева каза, че тази година предстоят европейски и местни избори и това предполага политическо говорене и партийно противопоставяне. Но от нас зависи да превърнем вота не в повод за очернявне на опонента, а в оспорвано спортсменско състезание с ясни и силни политически послания, каза тя.

Караянчева отбеляза, че тази година ще се честват и 140 години от учредителното Народно събрание и приемането на Търновската конституция. / БНТ

 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.


Защитен код
Обнови