Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Посланик Мустафа: Санкцията за съдия Миталов е само първата стъпка

Посланик Мустафа: Санкцията за съдия Миталов е само първата стъпка

Обявената забрана за влизане в САЩ на съдия Андон Миталов е първата санкция, а не последната. Надявам се, че хората виждат това като първата стъпка, нищо не може да се направи за един ден. Това коментира пред журналисти посланикът на САЩ Херо Мустафа, след като миналата седмица Държавният департамент на САЩ санкционира съдията и семейството му, след като той разреши на председателя на Движение "Русофили" Николай Малинов, който е обвинен в шпионаж в полза на Русия, да отиде в Москва, за да получи орден лично от президента Владимир Путин.

Обявената забрана миналата седмица беше първата санкция, не последната, подчерта отново посланикът.

"Стъпка по стъпка, малко по малко", каза на български посланикът. Още преди седмица тя обяви, че САЩ ще наложат няколко санкции срещу българи за корупция и грубо потъпкване на човешките права.

Казвала съм вече много пъти, че обичам тази страна и българите. Ние издигнахме нашето партньорство на чисто ново ниво. Също съм казвала, че борбата с корупцията е важна, посочи Мустафа. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.


Защитен код
Обнови