Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

БСП инициира подписка за оставка на правителството

БСП инициира подписка за оставка на правителствотоснимка: bntnews.bg

Искаме промяна на модела чрез оставка на правителството. България се управлява от паралелна държава. Това каза на пресконференция лидерът на БСП Корнелия Нинова след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

"Стартираме подписка за оставката на правителството във всеки град. Искаме народен вот на недоверие. Ако подписката получи силна подкрепа, може да прерасне във вот на недоверие", обяви Нинова.

Целта е подписката да не е партийна и от БСП се надяват да обединят всички хора, които са недоволни от управлението на страната.

Предложението е на Изпълнителното бюро на партията и в събота трябва да бъде одобрено от Националния съвет на БСП. / БНТ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.