Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Американска конгресна делегация посети България

Американска конгресна делегация посети България

Делегация от Конгреса на САЩ посети България в периода от 23 до 25 август, за да се срещне с представители на правителството, на американския бизнес и други за разговори относно отбраната и сигурността в региона, икономическата среда и по-широките двустранни отношения.

Членовете на делегацията са разгледали и културни обекти, които отчасти са били възстановени с американско финансиране. Делегацията включваше шестима сенатори: Ричард Шелби, Майк Крапо, Джон Корнин, Деб Фишер, Джон Кенеди и Роджър Маршал, съобщават от американското посолство у нас.

Това е втората голяма делегация от конгресмени от САЩ, които посещават България това лято. Визитата подчертава значението, което стратегическото партньорство между САЩ и България има за правителството на САЩ и за сигурността и просперитета в региона. Посещението на конгресмените в България беше част от тяхната по-голяма европейска обиколка.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники