Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Очаква ни топло време до края на август, но ще има и дъжд

Очаква ни топло време до края на август, но ще има и дъжд

В следващите дни ни очаква сравнително хубаво време с повишаващи се температури. В края на седмицата и началото на следващата се очаква времето да бъде горещо - типично лятно - с температури до 35-37 градуса.

Топло ще остане и във вторник и сряда. В четвъртък обаче се очаква да завали, главно в Западна, Северозападна, Северна България. Ще има превалявания в следобедните часове и в планинските райони. Дъждовно над почти цялата страна ще остане и в петък.

В събота и неделя времето ще се стабилизира, ще бъде топло, в следобедните часове - горещо, като градусите отново ще скочат до 32-34. Високи ще са температурите и в неделя и понеделник.

Още в понеделник вечерта обаче се очаква нахлуване на по-хладен въздух от запад-северозапад. Вятърът ще се усили, отново ще започнат и валежи на много места от запад на изток.

След това времето отново постепенно ще се стабилизира и до края на август ще остане приятно топло. Дневните температури в следобедните часове се очаква да надвишават 30 градуса. / Дарик

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.