Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 11 ноември

Прогноза за България за 11 ноември

През нощта облачността ще е значителна. Отначало в западните райони, а до сутринта и на места в останалата част от страната ще превали дъжд, в планините – сняг. Минимални температури между 2° и 7°. Утре от запад облачността бързо ще намалее до предимно слънчево време, по-значителна ще се задържи до обяд над Източна България. Почти тихо. Максимални температури между 11° и 16°. Привечер от запад ще започне ново увеличение на облачността. Вятърът от юг-югозапад ще се усили, по-чувствително през нощта срещу събота, когато на места в северозападните райони ще превали.

Атмосферното налягане ще се повишава.

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще се задържи над Стара планина. Ще духа умерен до силен вятър от запад- югозапад, който привечер ще се усилва. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около7°, на 2000 метра – около 1°.

Над Черноморието преди обяд ще преобладава облачно време. По-късно облачността ще се разкъса и намалее. Ще духа слаб северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от юг-югоизток и ще се усили. Максимални температури на въздуха: 13-15°. Температурата на морската вода е 15°. Вълнението на морето ще бъде 1- 2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.