Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Какво време ни очаква до края на ноември?

Какво време ни очаква до края на ноември?

„Още утре ще започне затопляне, дневните температури ще се повишат, но в сряда сутринта ще е студено, а минималните температури ще са между -4 и 1 градуса”, съобщи пред NOVA дежурният синоптик в НИМХ на БАН Красимир Стойчев.

„В петък ще се появи вятър от юг-югозапад. В края на тази и в началото на следващата седмица пак ще започне да прониква по-студен въздух. Захлаждането ще започне в неделя, но в понеделник и вторник ще бъде по-осезаемо. Ще бъде облачно, но без съществени валежи”, уточни той.

„В неделя максималните температури ще са между 8 и 13 градуса, а в началото на следващата седмица ще започнат да се понижават, а към средата на следващата седмица ще са между 4 и 9 градуса. От 26 ноември до края на ноември времето ще е облачно, а температурите ще са близки до климатичните норми”, съобщи още Красимир Стойчев.

„Данните не ми дават основание да очаквам сняг в равнинната част на страната, сняг ще има, но над 1000 метра надморска височина”, коментира той.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.