Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 10 март

Прогноза за България за 10 март

През следващото денонощие ще бъде облачно и дъждовно. През нощта валежи от дъжд ще има главно в югоизточната половина на страната, а през деня ще завали и в останалите райони. На места във високите полета на Западна България дъждът ще преминава в сняг. Със слаб, в източните райони – умерен северен вятър ще прониква студен въздух. Минималните температури ще са предимно между 2° и 7°, максималните – между 5° и 10°.

Атмосферното налягане ще се понижава и ще бъде по-ниско от средното за март.

Над планините ще бъде облачно, мъгливо, с валежи от сняг, на височина под 1200 метра – от дъжд. Ще духа умерен до силен изток-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра – около минус 3°.

Над Черноморието ще бъде облачно с превалявания от дъжд. Ще духа умерен северен вятър. Ще е по-студено с максимални температури между 7° и 9°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.