Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 14 март

Прогноза за България за 14 март

През нощта и утре до обяд ще се задържи предимно облачно, все още с валежи от дъжд, но по-слаби и на по-малко места. След пладне валежите ще спрат, а привечер и през нощта срещу вторник и облачността ще се разкъса и намалее. Ще духа умерен северозападен, в Източна България – северен вятър. Минималните температури ще са между 1 и 6°, а максималните ще са предимно между 7 и 12°.

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца.

В планините ще бъде предимно облачно и с валежи от сняг, под 1000 метра - от дъжд. След пладне валежите ще спрат а привечер и облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа умерен и силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра - около минус 4°.

По Черноморието ще бъде предимно облачно, преди обяд с валежи от дъжд. След пладне валежите ще спират, а през нощта срещу вторник и облачността ще се разкъса и намалее. Ще духа умерен северен вятър. Максималните температури ще са 8 - 10°. Вълнението на морето е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 6 - 8°. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.