Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 7 юни

Прогноза за България за 7 юни

През нощта ще преобладава ясно време, утре преди обяд – предимно слънчево. След обяд и до полунощ над Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи, в отделни райони интензивни, придружени с гръмотевици и временно усилване на вятъра. Възможни са градушки. Предимно слънчево ще се задържи над Източна България. Максималните температури ще са между 27° и 32°.

Атмосферното налягане преди обяд ще е малко по-високо от средното за месеца, след обяд ще се понижава и ще бъде по-ниско от обичайното.

Над планините в сутрешните часове ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще има временни увеличения на облачността. На места ще превали и прегърми, вятърът временно ще се усилва. В отделни райони валежите ще са интензивни и значителни по количество. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра – около 16°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 23-26°. Температурата на морската вода е 19-22°. Вълнението на морето ще е 2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.