Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

До 25 градуса се очакват в събота, а в неделя – сняг

До 25 градуса се очакват в събота, а в неделя – сняг

Температурите ще са по-скоро като за късна пролет. Днес максималните стойности почти в цялата страна ще надхвърлят 20 градуса. 24-25 градуса в Предбалкана и на места в Изтночна България, където ще се усили южният вятър, каза днес по БНТ синоптикът от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН Анастасия Стойчева.

През седмицата обаче, времето ще се поправи и температурите, както сутрешните, така и максималните, ще станат близки или обичайни за средата на март. Няма да минем без валежи.

Тази нощ и утре през страната ще премине студен атмосферен фронт, който ще понижи тези температури. От запад на изток почти навсякъде ще превали дъжд, само по най-високите части на планините - сняг.

През следващите дни към сряда - четвъртък очакваме нови валежи,

В отговор на въпрос Анастасия Стойчева обяви, че до края на март времето ще остане динамично. "Ще има дни, в които ще грее слънце и ще е топло, но ще има и понижаване на температурите, не бива да забравяме, че все още е зима", поясни тя. Стойчева.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.