Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 24 март

Прогноза за България за 24 март

Атмосферното налягане ще се повишава и ще се доближи до средното за месеца.

През следващото денонощие ще остане облачно и с валежи, предимно от сняг. През деня в Югозападна България ще вали дъжд. Почти без валежи ще е в североизточните райони от страната. Ще духа умерен, в Източна България и в Дунавската равнина – до силен вятър от север-североизток. Минималните температури ще са между минус 4° и 1°, максималните ще са в широки граници: от 1° - 3° в Северна България до 7° - 10° в югозападните райони.

Над планините ще бъде облачно, ветровито и с валежи, предимно от сняг. Ще духа силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 ще е около 0°, на 2000 метра - около минус 4°.

По Черноморието ще бъде предимно облачно и студено. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. На места по южното крайбрежие ще превалява слаб дъжд. Максималните температури ще са 3° - 5°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 6° - 7°. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.