Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 13 юни

Прогноза за България за 13 юни

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и още ще се понижи.

През нощта ще е ясно и почти тихо. Утре ще бъде предимно слънчево. След обяд главно в западната половина на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, и на места там ще превали и прегърми. В крайните западни райони явленията ще продължат и през нощта срещу четвъртък. Има условия и за градушки. Ще духа слаб, в източните райони – до умерен изток-югоизточен вятър. След обяд ще е горещо, максималните температури ще са от 31° до 36°, на места в низините и малко по-високи, по морския бряг – от 26° до 29°.

Над планините преди обяд ще е предимно слънчево, около обяд ще се развива купеста, до вечерта и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. В крайните западни масиви ще има валежи и през нощта срещу четвъртък. Ще духа слаб до умерен вятър, предимно от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 24°, на 2000 метра – около 18°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен юг-югоизточен вятър. Максималните температури по крайбрежието ще са от 26° до 29°. Температурата на морската вода е от 22° до 24°. Вълнението на морето ще е 2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.