Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Слънчеви празници, след което иде първият сняг

Слънчеви празници, след което иде първият сняг

Топли и слънчеви празници ни очакват през следващите дни, в неделя със силен вятър ще нахлуе по-хладен въздух, но истинското захлаждане ни очаква веднага след празниците, предаде репортер на БГНЕС.

Денят на Независимостта ще е най-топлият тази седмица, с температури около и малко над 30 градуса.

От неделя нататък започва плавно захлаждане, което ще продължи до средата на следващата седмица, когато дневните температури ще паднат до 13 градуса. Студената вълна ще премине от запад на изток и от вторник ни очакват валежи. Спадането на температурите и силният вятър ще създадат условия за снеговалежи в най-високите части на Рила и Стара планина.

В края на другата седмица над Черноморието ще има условия за развитие на циклон, с който в тази част на страната ще паднат значителни валежи. / БГНЕС

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.