Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 1 декември

Прогноза за България за 1 декември

Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

През нощта ще е предимно ясно и почти тихо. В сутрешните часове в Дунавската равнина ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Ще е студено с минимални температури между минус 15° и минус 10°, в Южна България от минус 5° до минус 2°. Утре от запад ще се заоблачи с предимно средна и висока облачност, най-късно над североизточните райони, където ще има повече слънчеви часове. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури - в Северна България между минус 4° и 1°, в Южна България и по крайбрежието на морето между 3° и 8°.

В планините ще е предимно слънчево. Около и след обяд от запад облачността, предимно висока, ще се увеличи. Ще духа умерен, по високите и открити части временно до силен северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра около 1°, на 2000 метра – около минус 4°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. След обяд от югозапад ще заоблачи. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максимални температури между 0° и 3°. Температурата на морската вода е 10-11°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.