Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Очаква ни слънчева седмица с кратки превалявания

Очаква ни слънчева седмица с кратки превалявания

През нощта на много места в страната ще има превалявания от дъжд, които след полунощ от запад ще започнат да спират, а облачността ще се разкъсва и намалява. Минималните температури ще бъдат между 2 и 7 градуса, в София - около 2 градуса, съобщи БТА.

Утре над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево. По-значителна облачност ще има сутринта над източните райони, на места - с превалявания от слаб дъжд. След обяд ще има временни увеличения и на места там отново ще превали. Ще духа до умерен, в Дунавската равнина - временно силен, северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 15-20 градуса, в София - около 15 градуса.

В четвъртък и петък ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност. През първия ден вятърът ще се смени с юг-югозападен, в Източната България ще се усили и бързо ще се затопли. Максималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат между 17 и 22 градуса, в петък - с един-два градуса по-високи.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.