Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

В неделя максималните температури ще са близки до 20°

В неделя максималните температури ще са близки до 20°

Днес ще бъде предимно слънчево със слаб до умерен вятър от изток-североизток. На места в Северна България видимостта ще е намалена. Дневните температури ще се повишат и максималните ще бъдат между 8° и 13°, в София около 8°.

В четвъртък облачността отново бързо ще се увеличи и през втората половина от деня в Западна България ще превали слаб дъжд, в планините - слаб сняг. Вятърът ще се обърне от югоизток и дневните температури още малко ще се повишат.

През нощта срещу петък и в петък до обяд на отделни места и в Източна България ще има слаби превалявания от дъжд, в планините и планинските райони над 900-1000 м - от сняг. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, в повечето райони ще бъде слаб.

В събота ще е почти без валежи, облачността ще се разкъса и ще намалее, вятърът от северозапад ще се усили. Ще започне бързо затопляне.

В неделя и в началото на следващата седмица ще е предимно слънчево, преди обяд на места в източните райони - с намалена видимост. Вятърът ще отслабне и ще придобие южна компонента. Максималните температури ще са близки до 20°, на места и по-високи. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.