Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 12.04.2019–17.04.2019

Седмична прогноза за България 12.04.2019–17.04.2019

В петък ще има временни разкъсвания на облачността, но в следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи, в отделни райони в Родопите и Източна България, придружени и с гръмотевична дейност. В по-голямата част от страната максималните температури ще останат под 20°, минимални - между 3° и 8°.

През почивните дни ще бъде облачно. В събота от юг-югозапад ще започнат нови валежи от дъжд, които до края на деня ще обхванат страната; значителни по количество ще бъдат в западната й половина.

В неделя валежите ще са главно в Южна и Източна България. Със североизточен вятър дневните температури ще се понижат и в неделя максималните ще бъдат предимно между 11° и 16°.

През първите два дни от новата седмица ще се задържи предимно облачно, хладно и с валежи от дъжд, на повече места в страната в понеделник. Към средата на седмицата вероятността за валежи намалява, облачността ще се разкъса, на места и ще намалее. Ще се понижат сутрешните температури, а дневните слабо ще се повишат. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.