Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 27 септември

Прогноза за България за 27 септември

Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде по-високо от средното за месеца.

През нощта все още на отделни места в източните и планинските райони ще превалява дъжд. Ще духа до умерен северозападен вятър. В сутрешните часове на отделни места в равнините и котловините ще се образува краткотрайна мъгла. Минимални температури - между 10° и 15°, по Черноморието до 18°. Утре ще е ветровито - с умерен, в Дунавската равнина и източните райони, и временно силен северозападен вятър. Ще има променлива облачност, намаляваща след пладне над много райони и до слънчево. Преди обяд все още на отделни места в източните и планинските райони ще превали краткотраен дъжд. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°.

Над планините ще има променлива, преди обяд често значителна облачност, но само на отделни места в Стара планина и Родопите ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен, по билата и временно силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 14°, на 2000 метра – около 7°.

По Черноморието ще е ветровито с умерен и временно силен вятър от север-северозапад. Ще има променлива, преди пладне често значителна облачност и на отделни места все още ще превалява дъжд. Максимални температури на въздуха: 22-24°. Температурата на морската вода е 21-23°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.