Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 17 ноември

Прогноза за България за 17 ноември

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще продължи да се повишава.

През следващото денонощие от запад на изток облачността ще се увеличава и късно вечерта на отделни места в крайните западни и североизточни райони ще превали. По поречието на Дунав и в източните райони ще остане с ниска слоеста облачност или мъгла, но след обяд видимостта ще се подобрява. През деня ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Минималните температури ще са от 0° до 5°, максималните ще бъдат между 10° и 15°.

Над планините облачността ще се увеличава. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието преди обяд ще има значителна ниска облачност, на места и видимостта ще е намалена. След обяд видимостта ще се подобрява, но от север облачността ще се увеличава. Максималните температури на въздуха ще са 12°-15°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.