Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 1 април

Прогноза за България за 1 април

Атмосферното налягане се понижава и вечерта ще се доближи да средното за април.

През нощта облачността над по-голямата част от страната ще е значителна и на места главно в югоизточната половина ще превали дъжд, в планинските райони примесен със сняг. Минималните температури ще са предимно между 0° и 5°. Утре още сутринта облачността ще намалее и през деня ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 12° и 17°, малко по-ниски по морския бряг.

Над планините ще е предимно слънчево. По-значителна облачност ще има в сутрешните часове, на отделни места със слаб снеговалеж. Ще духа до умерен, по високите и открити части - силен североизточен вятър, който след обяд ще отслабва и ще започне да се ориентира от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 0°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. По-значителна ще е облачността сутринта по южното крайбрежие, където на места все още е възможно да превалява слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, който до вечерта ще стихне. Максимални температури - между 9° и 12°. Температурата на морската вода е около 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.