Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 20 април

Прогноза за България за 20 април

Атмосферното налягане слабо ще се повиши, но ще остане близко до средното за месеца.

През нощта ще е облачно и валежите ще продължат, по-значителни ще са в централните райони на Северна България. Утре облачността ще е значителна и с временни прекъсвания на много места ще продължи да превалява дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Ще остане хладно с минимални температури между 3° и 8°, максимални - между 10° и 15°.

Над планините ще е облачно с валежи от сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра - около минус 2°.

Над Черноморието ще е облачно, на много места с превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури на въздуха ще са 10°-13°. Температурата на морската вода ще е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.