Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 07.06.2021–13.06.2021

Седмична прогноза за България 07.06.2021–13.06.2021

Днес над Южна България ще има значителна облачност, а около и след обяд и над Северна ще се развива купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни, временно интензивни валежи от дъжд, придружени с гръмотевични бури. Максималните температури ще са между 23° и 28°.

До края на седмицата въздушната маса над страната ще бъде неустойчива. Ще се развива купесто-дъждовна облачност. На много места ще има краткотрайни валежи, около и след обяд временно интензивни, с гръмотевични бури, по време на които вятърът ще се усилва и ще бъде с променлива посока. Има условия за градушки. Временно отслабване и затихване на явленията ще има след полунощ, когато ще бъде почти тихо, ще се изяснява, а с повече слънчеви часове, главно сутрин, ще е в сряда и четвъртък, както и към неделя.

Дневните температури ще са предимно между 23° и 28°, с един-два градуса по-високи към средата и в края на седмицата. През периода по-малко ще са валежите в крайните източни райони.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.