Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Задигнаха компютри за "копаене" на биткойни за 200 000 лв. в Благоевград

Задигнаха компютри за "копаене" на биткойни за 200 000 лв. в Благоевград

Голям обир на машини за "копаене" на криптовалута беше извършен в Благоевград. Задигнати са компютри на стойност над 200 000 лева.

Компютрите се намирали на петия етаж в сграда в индустриалната част на града. Обирът станал в събота, но не е отразен в полицейския бюлетин.

Във времето след 17 ч. крадците задигнали 21 машини. Преди това заглушили СОТ-а и спрели тока в сградата. Тя се охранява от частна охранителна фирма, като до 22 ч. има жива охрана.

По това време обаче охранителят не бил на работното си място и вече е уволнен. Въпреки че полицията реагирала бързо след подадения сигнал и блокирала всички пътища наоколо, крадците избягали.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.