Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Чуждестранен турист е със забрана за напускане на страната заради непристойно поведение и нападение над полицай в Боровец

Боровецснимка: focus-news.netБоровец

Чуждестранен турист е обвинен за хулигански действия и му е наложена забрана за напускане на страната. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-София.

Инцидентът е станал на 17 февруари. В РУ-Самоков е образувано досъдебно производство срещу 22-годишен чужденец за това, че около 23.25 часа същия ден, пред туристическото бюро на хотел в курорта Боровец, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, съпроводени със съпротива срещу полицейски служители от РУ-Самоков - дърпане и нанасяне на удар с юмрук в областта на лицето на един от униформените.

След приключване на действията по разследването извършителят е привлечен в качеството на обвиняем за престъпление по чл. 325, ал.2, вр. ал.1 от НК. Наложена му е забрана за напускане пределите на Република България.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.