Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Предполагаемият убиец на Виктория Маринова е арестуван в Германия

Предполагаемият убиец на Виктория Маринова е арестуван в Германияснимка: btvnovinite.bg

Има задържан за убийството на журналистката Виктория Маринова, научи NOVA от свои източници при разследващите.

По неофициална информация извършителят е засечен по ДНК, което е съвпаднало 100% с намерените доказателства. Задържан е в Германия. Властите отказват всякакъв коментар. По непотвърдена информация в дома му са открити негови дрехи с кръв от жертвата. Според източници на NOVA името му е Северин Красимиров, на 21 години.

Избягал е от България на 7 октомври и се е укрил при майка си и доведения му баща в град Щаде, близо до Хамбург. Арестът е извършен във вторник вечерта от германската полиция.

Екип на NOVA отиде в къщата му в Русе. Хората от квартала разказаха, че са разбрали за случилото се още в неделя. Момчето избягало в Германия по съвет на негови близки, след като споделило за случилото се. Полицията разбрала малко по-късно и насочила вниманието си към Северин. Той бил засечен на камери в района на крайбрежната алея на Дунав. Именно там Виктория е тичала в събота през деня. Полицията много бързо е намерила и негови дрехи, по които са открити следи от жертвата. След сериозна организация с международните служби Северин е бил арестуван. Той е женен. Леля му и съпругата му са били цял ден в полицията на разпит.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники