Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

300 кг марихуана откриха полицаи край петричкото село Гега

300 кг марихуана откриха полицаи край петричкото село Гега

Малко над 300 броя зелени тревисти растения с общо тегло 298 кг реагирали положително на марихуана, са открити при специализирана полицейска операция по противодействие на отглеждането и разпространението на наркотични вещества, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Операцията е проведена вчера в местността Блатото, землище на петричкото село Гега, в обезлесен участък на Държавен горски фонд.

След вземане на представителни проби растенията са унищожени по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство, допълват от пресцентъра на ОД на МВР в Благоевград.

Напълно оборудвана наркооранжерия разбиха варненските полицаи в частен дом в Суворово.

При полицейската операция са иззети 25 растения в различен стадий на развитие, апаратура за отглеждане и суха тревиста маса, установена като марихуана.

Задържан е 45-годишният мъж, който жевее на адреса.

Последвалите действия по разследване на случая отвели униформените в друг имот, стопанисван от същия мъж, в който живеел 24-годишният му син. Там е разкрито още едно помещение, оборудвано за отглеждане на марихуана. Иззети са още 27 растения в различен стадий на растеж и суха теривста маса.

Общото тегло на свежите растения е 2856 гр., а сухата маса е 1920 гр.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.