Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Обявиха частично бедствено положение във Варна

Обявиха частично бедствено положение във Варна

Във връзка с опасност от свличане на земни и скални маси от ската на Приморски парк в района - вдясно от завоя на северния вход за крайбрежната алея - до буна 104, кметът на Варна обяви днес - 17.03.2017 г., частично бедствено положение в района. Това се отнася територията между пътя към буна 104, северния вход на крайбрежната алея, линията на ската до буна 103 към площадката за началото на Станчовата алея.

Наредено е да бъдат предприети мерки за обезопасяване на района и недопускане на пешеходци, велосипедисти и превозни средства.

Заместник- кметът Тодор Иванов със силите на Общинска полиция и при взаимодействие на ОД на МВР - Варна, трябва да организира изолиране и охрана на района, в който се извършват неотложни аварийно-възстановителни работи.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.